CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
CUINA I PATRIMONI DE LES TERRES DE L'EBRE

CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
ANTROPOLOGIA DE LA ALIMENTACION
ISBN:
978-84-9034-105-6
EAN:
9788490341056
Páginas:
200
Disponibilidad:
En stock
Colección:
EL CULLEROT
Idioma:
CATALA

14,90 €
Comprar

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l'antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n'hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l'Alt Maestrat, el Baix Camp, el Baix Cinca, el Baix Ebre, el Baix Maestrat, la Franja, el Matarranya, el Montsià, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. Les receptes de la clotxa, i altres, apareixen en el llibre a través de documents i textos literaris, però sobretot amb les pròpies paraules de la gent, que la fan part significativa de l'antiga cuina popular, però també de la cuina actual, a partir de les noves receptes sorgides dels restaurants, i de les festes i fires que protagonitza.

Otros libros de ANTROPOLOGIA DE LA ALIMENTACION Ver todos

TASTE OF AMERICA, THE
CORDOBA GASTRONOMICA
DE COMERSE EL MUNDO
GASTRONOMIA PRECOLOMBINA
DESPILFARRO