BRIOIXERIA
FETA A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE

BRIOIXERIA
Ficha Técnica
Editorial:
GRIJALBO
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-253-5055-9
EAN:
9788425350559
Páginas:
190
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA RUSTICA
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

19,90 €
Comprar

Qui es pot resistir a l'aroma inconfusible d'un croissant tot just sortit del forn? En aquest llibre, el mestre flequer Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas i a l'abast de tothom. Des de napolitanes, ulleres, berlines farcides o croissants fins a elaboracions d'altres països o les peces més típiques de la brioixeria tradicional; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar una brioixeria casolana, sana i de qualitat, i per sorprendre familiars i amics cada dia amb dolça un caprici dolç diferent.

Otros libros del autor Ver todos

RECETAS DE HOY, SABOR DE SIEMPRE
COCAS Y TORTAS
COQUES
PA
BOLLERIA

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA