BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
GASTRONOMIA I CUINA

BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
Ficha Técnica
Editorial:
TRIANGLE POSTALS
Año de edición:
Materia
GUIAS RESTAURANTES
ISBN:
978-84-8478-496-8
EAN:
9788484784968
Páginas:
235
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA RUSTICA
Disponibilidad:
En stock
Colección:
SERIE 4 -(QUADRAT)
Idioma:
CATALA

11,00 €
Comprar

La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la seva història. Aquest és, sens dubte, un dels seus signes d'identitat. En aquest llibre hem intentat explicar, de forma molt general i divulgativa, aquest caràcter obert, múltiple i cosmopolita de la gastronomia de Barcelona a través d'un passeig breu i amè per alguns productes característics, més de quaranta receptes representatives i diversos locals emblemàtics.

Otros libros del autor Ver todos

BARCELONA. GASTRONOMIA Y COCINA [RUS]
BARCELONA -GASTRONOMIE ET CUISINE

Otros libros de GUIAS RESTAURANTES Ver todos

MEJORES RUTAS POR LOS VIÑEDOS DE ESPAÑA, LAS
GUIDE PACA MONACO ET CORSE -GAULT & MILLAU
PARIS GOURMET, THE
LONDON'S SECRETS: PUBS & BARS
2016 NEW YORK CITY -GUIA ROJA MICHELIN