AL COR DEL RESTAURANT
PERQUÈ A LES CUINES S'HI COU MOLT MÉS QUE MENJAR

AL COR DEL RESTAURANT
Ficha Técnica
Editorial:
PORTIC
Año de edición:
Materia
NARRATIVA-CRONICAS
ISBN:
978-84-9809-374-2
EAN:
9788498093742
Páginas:
320
Disponibilidad:
En stock
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

17,95 €
Comprar

Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l?èpocaactual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d?anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyesde les cuines i la societat en què s?insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicamentla gastronomia i l?impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Delfast a l?slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de lacuina mol·lecular a l?ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundaciódel Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels250 anys d?història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i lapintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).Un tast cultural deliciós.

Otros libros de NARRATIVA-CRONICAS Ver todos

VAL D'ARAN, LA
BARCELONA A CAU D'ORELLA
MADRID POR DENTRO
MOMENTS ESTEL.LARS DE LA HUMANITAT
FI DEL SOMNI CATALA A OCCITANIA, LA