101 PLATS DE LA CUINA CATALANA QUE NO ET POTS PERDRE

101 PLATS DE LA CUINA CATALANA QUE NO ET POTS PERDRE
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8264-600-8
EAN:
9788482646008
Páginas:
101
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

17,00 €
Comprar

Si us agrada la cuina catalana, aquest és el vostre receptari. 101 plats de la cuina catalana que hauries
de tastar reuneix els nostres plats imprescindibles: des de l?arròs Parellada, l?escalivada, l?escudella barrejada, el
fricandó o les torradetes de Santa Teresa, passant per altres que porten la signatura d?alguns dels cuiners més
reconeguts del país, com els macarrons del Cardenal, d?en Carles Gaig, o els canelons de pollastre de pagès gratinats,
d?en Nandu Jubany.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA