100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9034-299-2
EAN:
9788490342992
Páginas:
224
Disponibilidad:
En stock
Colección:
DE CENT EN CENT
Idioma:
CATALA

6,95 €
Comprar

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor Ver todos

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA