100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9034-165-0
EAN:
9788490341650
Páginas:
224
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

14,90 €
Comprar

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor Ver todos

ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI
PA AMB TOMAQUET

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
TAPAS DE MADRID